ACCESSORIES

In addition to our outstanding spas, we make high-quality hot tub accessories that make your Hot Spring® experience even more enjoyable. From spa steps to easy-to-use water care products, each of our accessories is designed to perfectly fit your spa. Visit your local Hot Spring dealer for more information and to browse available accessories in person.

Îngrijirea apei

Orice spa are nevoie de un sistem de curățare a apei. Când alegi un jacuzzi Hot Spring ai trei opțiuni foarte bune. De la sistemul automatizat ACE® până la soluțiile Freshwater® îmbuteliate, suntem siguri că avem opțiunea care va funcționa cel mai bine pentru tine și pentru stilul tău de viață.

 

SISTEMUL AUTOMATIZAT FRESHWATER SALT SYSTEM

Sistemul ACE® pe bază de sare creează automat cinci agenți de curățare puternici care mențin apa din jacuzzi curată și proaspătă pentru mai mult timp fără a fi nevoie de chimicale puternice. Un sistem pe bază de sare este minunat pentru pielea ta, iar mirosul de clor nu există.

 

SISTEMUL DE TRATARE A APEI EVERFRESH®

Sistemul de tratare a apei din jacuzzi EverFresh® folosește o combinație de ozon, ioni de argint și oxigen activ pentru a crea o apă cristalină cu un nivel scăzut de clor. Oxigenul activ se dizolvă repede, este eficient și în același timp potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă.

SISTEME TRADIȚIONALE PENTRU CURĂȚAREA APEI

Fiecare spa necesită un sistem de tratare a apei, indiferent care va fi opțiunea aleasă de tine. Pentru cei care preferă soluțiile tradiționale, oferim soluții de cea mai bună calitate (clor, brom, oxigen activ, spa shock etc.). Orice variantă vei alege, fie că este vorba despre ACE, Everfresh sau sistemul tradițional, nu vei da greși și te vom consilia în alegerea sistemului perfect pentru tine.

Accesorii pentru jacuzzi

SISTEMUL DE MONITORIZARE DISTANTĂ CONNEXTION®

În cazul în care ești des plecat de acasă sau jacuzzi-ul tău este instalat la o casă de vacanță, sistemul inovativ de monitorizare Connextion<sup>®</sup> va asigura liniște și control total. Vei putea controla toate funcțiile de pe telefon, tabletă sau PC/laptop.

RIDICĂTOARE DE CAPAC

Ridicătoarele de capac facilitează îndepărtarea capacului de pe jacuzzi. În funcție de dimensiunile spa-ului cu hidromasaj, această operațiune poate necesita prezența a două persoane, în lipsa unui ridicător. De asemenea acesta ajută și la prelungirea vieții capacului reducând uzura.

TREPTE DE ACCES

Cu ajutorul treptelor vei accesa jacuzzi-ul foarte ușor. Poți alege din cele cinci game de trepte (Polymer, NXT, Everwood® HD, 32” Everwood® și Spastone®), iar culorile se asortează cu cabinetul jacuzzi-ului tău.

Opționale pentru a upgrada experiența hidromasajului

SISTEME MULTIMEDIA

Fie că dorești să redai muzică direct de pe telefonul tău prin boxele jacuzzi-ului sau dorești să vezi un film pe TV-ul de lângă spa, există un sistem de divertisment care să îmbunătățească experiența ta atunci când ești în jacuzzi.

UMBRELE, BALUSTRADE ȘI ALTE ACCESORII LATERALE

Îmbunătățește experiența ta din jacuzzi cu aceste produse făcute special pentru spa-ul tău cu hidromasaj: umbrele pentru spa, balustrade, supporturi de prosoape,sisteme de iluminare sau perne.

COOLZONETM

Cu sistemul CoolZone®, poți să răcești sau să încălzești apa din jacuzzi - opțiune care nu este disponibilă la majoritatea spa-urilor cu hidromasaj.

AROME PENTRU JACUZZI

Alege din produsele noastre special concepute pentru aromaterapie. Transformă o sesiune de jacuzzi într-o experiență de neuitat cu ajutorul aromelor care se dizolvă în apa caldă a spa-ului cu hidromasaj și nu creează peliculă uleioasă sau spumă. Poți alege esențe de eucalipt, mentă, fructe, lavandă și multe altele.

RIDICĂTOR DE CAPAC FOLDAWAY AUTOMATIZAT, DIN CARBON

Un pordus unic pe piață - ridicătorul de capac Foldaway special conceput pentru jacuzzi-urile Hot Spring®. Ridicătorul minimalist este realizat din carbon și este automatizat. Acesta va îndepărta capacul termoizolant fără nici un efort din partea ta. În plus, vei duce experiența spa-urilor cu hidromasaj la un alt nivel.

Întreținerea jacuzzi-ului

ÎNLOCUIREA CAPACULUI PENTRU JACUZZI

Capacele de jacuzzi sunt expuse la elementele naturii și este normal să se uzeze. Toate spa-urile cu hidromasaj Hot Spring® vin dotate cu capace termoizolante special concepute pentru a menține căldura apei și pentru a crește eficiența energetică. Când vine momentul să înlocuiești capacul jacuzzi-ului tău, îți vom putea oferi orice dimensiune și culoare de capac termoizolant Hot Spring®.

PRODUSE PENTRU ÎNTREȚINERE

Îți oferim produse originale Hot Spring® care te vor ajuta să întreți jacuzzi-ul tău în stare perfectă, incluzând filtre de schimb și inovații precum Vanishing Act sau prefiltrul CleanScreen.

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

Avem în stoc piese originale Hot Spring® și o echipă dedicată pentru mentenanță și service. Astfel indiferent de problemă, vei putea folosi jacuzzi-ul tău în cel mai scurt timp posibil. Sloganul "THE ABSOLUTE BEST HOT TUB OWNERSHIP EXPERIENCE®" este o prioritate pentru noi.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante jacuzzi-uri.

Obține o ofertă de preț – rapid și simplu. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!