Este o sesiune de hidromasaj benefică mușchilor după un antrenament?

02/03/2018

Poți să îți transformi corpul din înțepenit și obosit în zvelt și întinerit cu ajutorul spa-ului tău cu hidromasaj. Terapia cu apă caldă ajută circulația sângelui, stimulează vindecarea și relaxează musculatura. Cel mai benefic este să faci o sesiune de hidromasaj și înainte și după un antrenament fizic.

Unele studii arată că prin terapie cu apă caldă sau apă rece poți vindeca mușchii sau chiar preveni eventualele accidentări din timpul exercițiilor fizice. Jacuzzi-ul tău Hot Spring îți oferă un avantaj terapeutic mai ales acum când există posibilitatea de a transfoma spa-ul cu apă caldă într-unul cu apă rece cu ajutorul sistemului CoolZone. Timpul petrecut în cada cu hidromasaj poate îmbunătăți antrenamentele tale și progresul către un corp mai sănătos. Conform unui articol publicat în The New York Times, mușchii se recuperează mai bine la căldură decât dacă sunt răciți.

CUM TE POȚI BUCURA DE BENEFICIILE OFERITE DE SPA-UL TĂU CU HIDROMASAJ ÎNAINTE ŞI DUPĂ ANTRENAMENT

Dacă spa-ul face parte din stilul tău de viață, atunci cum vei reuși să îl adaugi la rutina ta de antrenament? Cu ajutorul următoarelor instrucțiuni îți poți forma o rutină care te va ajuta la exerciții si recuperare. Doctorul sau antrenorul personal te poate ajuta în alegerea celui mai bun program de antrenamente și recuperare.

Înainte de antrenament fă o sesiune de 10-20 de minute de hidromasaj. Astfel crești circulația sângelui și detensionezi musculatura. După hidromasaj, fă 10 minute de stretching, care te vor ajuta în susținerea efortului fizic.

 Jogging hidromasaje Hot Spring Spas

După antrenament lasă mușchii și pulsul să își revină la normal.

Din nou, stretching sau o plimbare ușoară ajută, iar după, profită de o relaxare totală în spa-ul cu hidromasaj pentru stimularea procesului de recuperare a musculaturii.

Terapia cu apă rece este o opțiune pentru persoanele active și atleți. Sistemul nostru inovativ CoolZone poate să ofere această opțiune chiar în spa-ul tău Hot Spring, scăzând temperatura apei până la 15 grade Celsius.

Următoarele bullet-uri te pot ghida către cea mai bună folosire a spa-ului tău cu hidromasaj.

Ce să faci:

  • Ajustează perioadele de recuperare ale corpului tău în funcție de intensitatea antrenamentului și profită de terapia cu apă caldă și rece.
  • Chiar dacă ți-ai format o rutină din folosirea spa-ului sau nu, hidratarea este foarte importantă. Cu atât mai mult dacă folosești spa-ul cu hidromasaj.
  • Pregătește musculatura pentru antrenament efectuând 10-20 de minute de hidromasaj și stretching.
  • Plănuiește să stai în cada cu hidromasaj după antrenamente, astfel terapia cu apă caldă va ajuta la o relaxare mai profundă a musculaturii. Masajul oferit de jeturile performante ale spa-ului tău te va pregăti pentru următorul antrenament.

Ce să nu faci:

  • Să te forțezi și să îți neglijezi limitele.
  • Să subestimezi importanța hidratării pentru a ajuta corpul în procesul natural de transpirație care apare atât în timpul antrenamentului cât și în timpul sesiunilor de hidromasaj în apă fierbinte.
  • Neglijarea încălzirii înainte de antrenament și începerea direct în forță cu musculatura rece sporește riscul de accidentări.
  • Să nu iei în considerare beneficiile incredibile ale spa-ului tău cu hidromasaj.

DE CE SĂ FOLOSEŞTI SPA-UL CU HIDROMASAJ ÎNAINTE ŞI DUPĂ ANTRENAMENT

Dacă urmărești acesti pași simpli spa-ul tau te poate ajuta înainte şi după antrenament. Cel mai important lucru este să fii atent la indiciile date de corpul tău. Dacă după un antrenament greu simți o durere sau o inflamație a mușchilor, lasă un timp de revenire înainte de a intra în apa fierbinte a spa-ului cu hidromasaj. În unele cazuri este bine să astepți o zi sau două dacă inflamația persistă, dar în următoarele zile cada cu hidroasaj va fi locul ideal de relaxare.

Tu ești cel mai bun susținător al corpului tău și trebuie ținut cont că timpul de repaus dintre antrenamente poate fi la fel de important ca și antrenamentul în sine. Nu putem evita timpul de recuperare atunci când ne forțăm corpul în timpul antrenamentului, iar spa-ul tău este cel mai bun ajutor în formarea unui corp sănătos și a unei condiții fizice bune.

Ski hidromasaje Hot Spring Spas Highlife NXT

Pentru a afla gama largă de beneficii pe care ți le poate oferi spa-ul tău cu hidromasaj, ia legătura cu noi şi îți vom oferi sfaturi şi informații în cel mai profesionist mod posibil. Noi știm că spa-ul tău este mai mult decât un loc de relaxare în apă caldă. Iar noi ne angajăm să continuăm aceste conversații despre cum să îți îmbunătățești experiență de relaxare în propria ta casă.

Ia legătura cu un membru al echipei Hot Spring România >

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!