SPA-UL CU HIDROMASAJ BOLT DE 4 PERSOANE

Înconjoară-te cu jeturi relaxante și stil.

LOCUL UNDE ÎȚI VEI REÎNCĂRCA BATERIILE

Design-ul simplu și elegant și cele 17 jeturi care eliberează tensiunea din mușchi și încheieturi caracterizează modelul Bolt. Patru persoane vor sta confortabil în acest spa, iar apa va fi în permanență fierbinte, în timp ce consumul de energie va fi unul redus.

Cabinet

Shell

SISTEMUL DE JETURI PENTRU HIDROMASAJ

Spa-ul cu hidromasaj Bolt este dotat cu un sistem compus din 17 de jeturi pentru hidromasaj special dezvoltate pentru a elibera tensiunea din zone targetate precum spatele, zona cervicală, umeri sau gambe.

+ + +

Aceste jeturi mari oferă un hidromasaj larg, robust pentru a elibera tensiunea din zone mari ale spatelui, din umeri, gambe și zona lombară.

Aceste jeturi rotative de dimensiuni medii targetează picioarele, umerii și spatele. Ele pot fi reglate pentru a furniza un flux de apă direct-drept sau unul rotativ.

Acest grup puternic de jeturi Precision® lucrează împreună pentru a elibera tensiunea din zona lombară și mediană a spatelui, din zona cervicală și din tălpile picioarelor.

LIMELIGHT ȘI BOLT

Combinând stilul contemporan cu performanțele excepționale, colecția Hot Spring Limelight creează o ambianță relaxantă cu ajutorul luminilor multicolore și a jeturilor puternice. Fiecare model, inclusiv Bolt, este proiectat pentru a te ajuta să te simți relaxat, întinerit și sa te bucuri de cel mai bun hidromasaj.

Specificatii produs

Specificatii produs

Număr locuri
4 adulți
Dimensiuni
2.03m x 2.03m x 0.84m
Capacitate apă
1.100 litri
Greutate
320 kg gol ; 1.740 kg plin*
Număr de jeturi
17 (oțel inoxidabil)
Tipuri de jeturi
1 Combination XL
4 Combination
12 Directional Precision®
Sistem de iluminare
Raio® 16 puncte multicolore de iluminare
Cascadă
Vidro® cu o linie de apă iluminată
Sistem de control
IQ® 2020 cu panou de control LCD, 230V/16amp, 50Hz - monofazat
Încălzitor
No-Fault®, 1500W/230V
Pompa 1 pentru jeturi
Wavemaster® 8000; 1 viteză, 2.0 CP în mod continuu, 4.0 CP putere maximă
Pompa 2 pentru jeturi
-
Pompa de circulare
SilentFlo® 5000 - asigură o filtrare silențioasă și continuă
Opțiuni tratament apă
Sistemul ACE® Salt Water Sanitizing System pe bază de sare
sau Sistemul EverFresh® System pe bază de oxigen activ și cartuș de argint Ag+ (SISTEME OPȚIONALE)
Suprafață de filtrare
Filtru cu suprafața de filtrare de 6 metri pătrați
Capac termoizolant
Miez din spumă poliuretanică cu densitatea de 32 kg/m3
Culori capac termoizolant
Ash
Chestnut
Caramel
Evergreen
Sisteme multimedia (opțional)
Wireless TV
Sistem audio wireless + Bluetooth
Subwoofer
Ridicătoare de capace (opțional)
CoverCradle II®, CoverCradle®, Lift ‘n Glide®, UpRite®,
sau Foldaway® automatizat, cu brațe din carbon
Trepte de acces (opțional)
Everwood® HD
NXT
Polymer

*Include apa și 4 adulți cu greutatea de 80kg fiecare

ACCESORII

Ridicătoarele de capac facilitează îndepărtarea capacului de pe cada cu hidromasaj. În funcție de dimensiunile spa-ului cu hidromasaj, această operațiune poate necesita prezența a două persoane, în lipsa unui ridicător. De asemenea acesta ajută și la prelungirea vieții capacului reducând uzura.

Cu ajutorul treptelor vei accesa spa-ul cu hidromasaj foarte ușor. Poți alege din cele cinci game de trepte (Polymer, NXT, Everwood® HD, 32” Everwood® și Spastone®), iar culorile se asortează cu cabinetul căzii tale cu hidromasaj.

Îmbunătățește experiența ta din spa cu aceste produse concepute special pentru cada ta cu hidromasaj: umbrele pentru spa, balustrade, supporturi de prosoape,sisteme de iluminare sau perne.

Fie că dorești să redai muzică direct de pe telefonul tău prin boxele spa-ului cu hidromasaj sau dorești să vezi un film pe TV-ul de lângă spa, există un sistem de divertisment care să îmbunătățească experiența ta atunci când ești în spa.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!