SHOP Hot Spot Propel

SPA-ULCU HIDROMASAJ PROPEL DE 5 PERSOANE

Apă fierbinte, relaxare și două lounge-uri confortabile

CONFORT ȘI RELAXARE LA MAXIM

Cada cu hidromasaj Propel oferă un confort excelent cu ajutorul celor două șezlonguri, 5 locuri în total și 23 de jeturi puternice amplasate astfel încât să ofere un masaj targetat și diferit pe fiecare loc. Acest spa este izolat cu materialul FiberCor® și este dotat cu încălzitorul NoFault® heater. Ambianța este întreținută de iluminarea multicoloră cu LED și cu intensitate reglabilă.

Cabinet

Shell

VEDERE 360° A CĂZII CU HIDROMASAJ

 

SISTEMUL DE JETURI PENTRU HIDROMASAJ

Spa-ul cu hidromasaj Propel este dotat cu un sistem compus din 23 de jeturi pentru hidromasaj special dezvoltate pentru a elibera tensiunea din zone targetate precum spatele, zona cervicală, umeri sau gambe.

+ + + + + + + +

Acest grup puternic de jeturi Precision® lucrează împreună pentru a elibera tensiunea din zona lombară și mediană a spatelui, din zona cervicală și din tălpile picioarelor.

Aceste jeturi rotative creează un flux puternic de apă, care eliberează tensiunea și, fiind mobile, nu cauzează disconfort.

Aceste jet-uri pot fi reglate pentru a direcționa fluxul de apă exact spre zona în care ai nevoie.

HOT SPOT ȘI PROPEL

Proiectate pentru a oferi confort pentru mulți ani de utilizare, colecția Hot Spot include spa-uri cu hidromasaj care sunt în egală măsură luxoase, accesibile și eficiente energetic. La fel ca orice spa Hot Spring, modelul Propel oferă o calitate a construcției de excepție, jeturi puternice și atenția de neegalat acordată clienților, atenție la care te aștepți de la brandul de spa-uri cu hidromasaj numărul 1 în lume.

Specificatii produs

Specificatii produs

Număr locuri
5 adulți
Dimensiuni
2.08m x 2.08m x 0.84m
Capacitate apă
1.175 litri
Greutate
330 kg gol ; 1.905 kg plin*
Număr de jeturi
23 (oțel inoxidabil)
Tipuri de jeturi
4 Directional Hydromassage
2 Rotary Hydromassage
17 Directional Precision®
Sistem de iluminare
10 puncte multicolore de iluminare cu LED și cu intensitate reglabilă
Cascadă
Linie de apă iluminată
Sistem de control
IQ® 2020 230V/16amp, 50Hz - monofazat
Încălzitor
No-Fault®, 2000W/230V
Pompa 1 pentru jeturi
Wavemaster® 9200; 2 viteze, 2.5 CP în mod continuu, 5.2 CP putere maximă
Pompa 2 pentru jeturi
-
Pompa de circulare
Recircularea este efectuată automat prin cicluri de filtrare utilizând pompa de jeturi Wavemaster®
Opțiuni tratament apă
Sistemul EverFresh® System pe bază de oxigen activ și cartuș de argint Ag+ (SISTEM OPȚIONAL)
Suprafață de filtrare
Filtru cu suprafața de filtrare de 6 metri pătrați
Capac termoizolant
Miez din spumă poliuretanică cu densitatea de 32 kg/m3
Culori capac termoizolant
Ash
Chestnut
Caramel
Sisteme multimedia (opțional)
Wireless TV
Sistem audio wireless + Bluetooth
Subwoofer
Ridicătoare de capace (opțional)
CoverCradle II®, CoverCradle®, Lift ‘n Glide® sau UpRite®
Trepte de acces (opțional)
Everwood® HD
NXT
Polymer

*Include apa și 5 adulți cu greutatea de 80kg fiecare

ACCESORII

Cu ajutorul treptelor vei accesa spa-ul cu hidromasaj foarte ușor. Poți alege din cele cinci game de trepte (Polymer, NXT, Everwood® HD, 32” Everwood® și Spastone®), iar culorile se asortează cu cabinetul căzii tale cu hidromasaj.

Sistemul de tratare a apei din spa-ul cu hidromasaj, EverFresh® folosește o combinație de ozon, ioni de argint și oxigen activ pentru a crea o apă cristalină cu un nivel scăzut de clor. Oxigenul activ se dizolvă repede, este eficient și în același timp potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă.

Îmbunătățește experiența ta din spa cu aceste produse concepute special pentru cada ta cu hidromasaj: umbrele pentru spa, balustrade, supporturi de prosoape,sisteme de iluminare sau perne.

Fie că dorești să redai muzică direct de pe telefonul tău prin boxele spa-ului cu hidromasaj sau dorești să vezi un film pe TV-ul de lângă spa, există un sistem de divertisment care să îmbunătățească experiența ta atunci când ești în spa.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!