SHOP Highlife NXT Vanguard NXT

SPA-UL CU HIDROMASAJ VANGUARD NXT DE 6 PERSOANE

Stil, eficiență și o combinație de jeturi puternice.

CONFORT PENTRU TOATĂ LUMEA

Făcând parte din colecția Highlife, spa-ul cu hidromasaj Vanguard NXT este dotat cu capac termoizolant care include o balama specială pentru a împiedica pierderea de căldură, filtrare 100% fără bypass pentru apă curată ca lacrima, fântâna BellaFontana și multe altele. Aria NXT are un design unic și este dotat cu inovații precum panoul de control wireless cu touchscreen ceea ce îl face perfect pentru cei ce doresc cea mai înaltă tehnologie din industria spa.

Cabinet

Shell

PANOU DE CONTROL WIRELESS

Pentru mai mult confort, spa-ul cu hidromasaj Vanguard NXT dispune de un sistem unic de control: o telecomandă wireless cu display touchscreen. Ajustați funcții precum jeturile, luminile sau muzica, atunci când sunteți în spa-ul cu hidromasaj sau până la 10 m distanță față de acesta.

VEDERE 360° A CĂZII CU HIDROMASAJ

 

SISTEMUL DE JETURI PENTRU HIDROMASAJ

Spa-ul cu hidromasaj Vanguard NXT este dotat cu un sistem compus din 38 de jeturi pentru hidromasaj special dezvoltate pentru a elibera tensiunea din zone targetate precum spatele, zona cervicală, umeri sau gambe.

+ + + + + + + + +

Hot Spring a revoluționat industria spa-urilor cu hidromasaj realizând acest inedit jet mobil/basculabil care circulă în sus și în jos pe întreaga lungime a spatelui.

Acest grup puternic de jeturi Directional Precision® lucrează împreună pentru a elibera tensiunea atât din zona lombară și mediană a spatelui cât și din zona cervicală.

Specialele jet-uri SoothingStream au șapte orificii prin care apa iese rotativ, eliberând cu blândețe tensiunea din zona superioară a spatelui.

Relaxează și tratează o zonă lombară dureroasă cu acest jet puternic și targetat, care este de două ori mai intens decât un jet pentru hidromasaj standard.

Aceste jeturi rotative creează un flux puternic de apă, care eliberează tensiunea și, fiind mobile, nu cauzează disconfort.

Aceste patru jeturi direcționale funcționează armonios împreună pentru a dizolva tensiunea din zona cervicală și umeri.

COLECȚIA HIGHLIFE NXT ȘI VANGUARD NXT

Cea mai bine vândută colecție Hot Spring®, colecția Highlife®, cuprinde 12 spa-uri cu hidromasaj printre care și modelul Vanguard® NXT. Proiectate pentru maximum de rafinament, ușurință în utilizare, fiabilitate și eficiență energetică, aceste spa-uri cu hidromasaj sunt dotate cu cele mai importante inovații Hot Spring pentru a oferi o experiență de neuitat.

Specificatii produs

Specificatii produs

Număr locuri
6 adulți
Dimensiuni
2.20m x 2.20m x 0.91m
Capacitate apă
1.275 litri
Greutate
315 kg gol ; 2.070 kg plin*
Număr de jeturi
38 (oțel inoxidabil)
Tipuri de jeturi
2 Moto-Massage® DX (2)
2 SoothingStream®
2 JetStream®
2 Rotary Hydromassage
1 Directional Hydromassage
27 Directional Precision®
Sistem de iluminare
Luminescence® multi-color cu patru zone de iluminare
Cascadă
BellaFontana® cu 3 arce de apă iluminate
Sistem de control
IQ® 2020 cu panou de control wireless și ecran touch screen, 230V/20amp, 50Hz - monofazat
Încălzitor
No-Fault®, 1500W/230V
Pompa 1 pentru jeturi
Wavemaster® 9000; 1 viteză, 2.5 CP în mod continuu, 5.2 CP putere maximă
Pompa 2 pentru jeturi
Wavemaster® 9200; 2 viteze, 2.5 CP în mod continuu, 5.2 CP putere maximă
Pompa de circulare
SilentFlo® 5000 - asigură o filtrare silențioasă și continuă
Opțiuni tratament apă
Sistemul ACE® Salt Water Sanitizing System pe bază de sare
sau Sistemul EverFresh® System pe bază de oxigen activ și cartuș de argint Ag+
Suprafață de filtrare
30 m2, filtre Tri-X® care pot fi curățate și reutilizate, filtrare 100% fără bypass
Capac termoizolant
Miez din spumă poliuretanică cu densitatea de 32 kg/m3 îmbrăcat în vinilin
Culori capac termoizolant
Caramel
Chocolate
Slate
Evergreen
Sisteme multimedia (opțional)
Wireless TV
Sistem audio wireless + Bluetooth
Subwoofer
Ridicătoare de capace (opțional)
CoverCradle II®, CoverCradle®, Lift ‘n Glide®, UpRite®,
sau Foldaway® automatizat, cu brațe din carbon
Trepte de acces (opțional)
Everwood® HD
NXT
Polymer

*Include apa și 5 adulți cu greutatea de 80kg fiecare

  • Distribuie Vanguard NXT

ACCESORII

Sistemul ACE® pe bază de sare creează automat cinci agenți de curățare puternici care mențin apa din hidromasaj curată și proaspătă pentru mai mult timp fără a fi nevoie de chimicale puternice. Un sistem pe bază de sare este minunat pentru pielea ta, iar mirosul de clor nu există.

 

Ridicătoarele de capac facilitează îndepărtarea capacului de pe cada cu hidromasaj. În funcție de dimensiunile spa-ului cu hidromasaj, această operațiune poate necesita prezența a două persoane, în lipsa unui ridicător. De asemenea acesta ajută și la prelungirea vieții capacului reducând uzura.

Îmbunătățește experiența ta din spa cu aceste produse concepute special pentru cada ta cu hidromasaj: umbrele pentru spa, balustrade, supporturi de prosoape,sisteme de iluminare sau perne.

Cu ajutorul treptelor vei accesa spa-ul cu hidromasaj foarte ușor. Poți alege din cele cinci game de trepte (Polymer, NXT, Everwood® HD, 32” Everwood® și Spastone®), iar culorile se asortează cu cabinetul căzii tale cu hidromasaj.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!