Ai nevoie de ajutor în alegerea unui spa cu hidromasaj de exterior?

Descarcă ghidul nostru care te va îndruma și îți va indica factorii importanți în alegerea căzii cu hidromasaj potrivite pentru tine.

COLECȚIA HIGHLIFE NXT


Design și inovație. Experimentează ultima generație de spa-uri cu hidromasaj.


COLECȚIA HIGHLIFE


Jeturile puternice si ingineria avansată îți oferă cea mai buna experiență a spa-urilor cu hidromasaj.


COLECȚIA LIMELIGHT


Spa-uri cu hidromasaj premium cu un stil elegant, performanțe de excepție și un masaj revigorant


SPA-URILE HOT SPOT


Căzi cu hidromasaj cu un raport calitate-preț optim pentru un spa care se încadrează în bugetul tău.


Elemente wellness spa


Acoperim o gamă largă de tipuri de lucrări: căzi cu hidromasaj construite, piscine, băi de aburi, băi romane, băi turceşti, parcursuri Kneipp, frigidarium, cascadă de gheaţă, tepidarium, saune finlandeze, saune cu sare, saline, infrasaune, duşuri multifuncţionale, meloterapie sau cromoterapie.


Compară colecțiile

Compară caracteristicile și dotările specifice fiecărei game de căzi cu hidromasaj pentru a determina care colecție include spa-ul cu hidromasaj potrivit pentru tine.

 

Vezi toate spa-urile cu hidromasaj disponibile

Sortează după colecție și dimensiuni pentru a găsi spa-ul cu hidromasaj potrivit pentru tine. Filtrare

Colectii

Cate persoane?

Grandee NXT

7 Persoane Hot Tub

Envoy NXT

5 Persoane Hot Tub

Aria NXT

5 Persoane Hot Tub

Vanguard NXT

6 Persoane Hot Tub

Jetsetter NXT

3 Persoane Hot Tub

Grandee

7 Persoane Hot Tub

Envoy

5 Persoane Hot Tub

Aria

5 Persoane Hot Tub

Vanguard

6 Persoane Hot Tub

Sovereign

6 Persoane Hot Tub

Triumph

4 Persoane Hot Tub

Prodigy

5 Persoane Hot Tub

Jetsetter

3 Persoane Hot Tub

Gleam

8 Persoane Hot Tub

Pulse DL

5 Persoane Hot Tub

Flair

6 Persoane Hot Tub

Glow

4 Persoane Hot Tub

Bolt

4 Persoane Hot Tub

Tempo

6 Persoane Hot Tub

Relay

6 Persoane Hot Tub

Propel

5 Persoane Hot Tub

Stride

3 Persoane Hot Tub

SX

3 Persoane Hot Tub

TX

2 Persoane Hot Tub

Accesorii

Fiecare spa necesită un sistem de tratare a apei, indiferent care va fi opțiunea aleasă de tine. Pentru cei care preferă soluțiile tradiționale, oferim soluții de cea mai bună calitate (clor, brom, oxigen activ, spa shock etc.). Orice variantă vei alege, fie că este vorba despre ACE, Everfresh sau sistemul tradițional, nu vei da greși și te vom consilia în alegerea sistemului perfect pentru tine.

Sistemul de tratare a apei din spa-ul cu hidromasaj, EverFresh® folosește o combinație de ozon, ioni de argint și oxigen activ pentru a crea o apă cristalină cu un nivel scăzut de clor. Oxigenul activ se dizolvă repede, este eficient și în același timp potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă.

Alege din produsele noastre special concepute pentru aromaterapie. Transformă o sesiune de spa cu hidromasaj într-o experiență de neuitat cu ajutorul aromelor care se dizolvă în apa caldă a căzii și nu creează peliculă uleioasă sau spumă. Poți alege esențe de eucalipt, mentă, fructe, lavandă și multe altele.

Capacele de spa cu hidromasaj sunt expuse la elementele naturii și este normal să se uzeze. Toate căzile cu hidromasaj Hot Spring® vin dotate cu capace termoizolante special concepute pentru a menține căldura apei și pentru a crește eficiența energetică. Când vine momentul să înlocuiești capacul spa-ului tău, îți vom putea oferi orice dimensiune și culoare de capac termoizolant Hot Spring®.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!