SHOP Highlife Grandee

SPA-UL CU HIDROMASAJ GRANDEE DE 7 PERSOANE

Masaj relaxant, spațiu, confort și calitate

CONFORT PENTRU TOATĂ LUMEA

Marele spa cu hidromasaj Grandee acomodează cu ușurință un grup de 7 persoane, cu spațiu suficient pentru ca fiecare dintre aceștia să se poată bucura de jeturi de ultimă oră, o pompă cu două viteze și două șezuturi dotate cu jetul patentat Moto-Massage DX. De asemenea, modelul Grandee este dotat cu sistemul de filtrare 100% pentru o apă cristalină și fântâna relaxantă Bella Fontana.

Cabinet

Shell

PANOU DE CONTROL WIRELESS

Pentru mai mult confort căzile cu hidromasaj Grandee și Envoy din colecția Highlife dispun de un sistem unic de control: o telecomandă wireless cu display touchscreen. Ajustați funcții precum jeturile, luminile sau muzica, atunci când sunteți în spa-ul cu hidromasaj sau până la 10 m distanță față de acesta. Ecranul color este foarte intuitiv și ușor de utilizat.

VEDERE 360° A SPA-ULUI CU HIDROMASAJ

 

SISTEMUL DE JETURI PENTRU HIDROMASAJ

Spa-ul cu hidromasaj Grandee este dotat cu un sistem compus din 43 de jeturi pentru hidromasaj special dezvoltate pentru a elibera tensiunea din zone targetate precum spatele, zona cervicală, umeri sau gambe.

+ + + + + + + + + +

Hot Spring a revoluționat industria spa-urilor cu hidromasaj realizând acest inedit jet mobil/basculabil care circulă în sus și în jos pe întreaga lungime a spatelui.

Aceste patru jeturi direcționale funcționează armonios împreună pentru a dizolva tensiunea din zona cervicală și umeri.

Relaxează și tratează o zonă lombară dureroasă cu acest jet puternic și targetat, care este de două ori mai intens decât un jet pentru hidromasaj standard.

Aceste jeturi rotative creează un flux puternic de apă, care eliberează tensiunea și, fiind mobile, nu cauzează disconfort.

Specialele jet-uri SoothingStream au șapte orificii prin care apa iese rotativ, eliberând cu blândețe tensiunea din zona superioară a spatelui.

Aceste jet-uri pot fi reglate pentru a direcționa fluxul de apă exact spre zona în care ai nevoie.

Acest grup puternic de jeturi Directional Precision® lucrează împreună pentru a elibera tensiunea atât din zona lombară și mediană a spatelui cât și din zona cervicală.

HIGHLIFE ȘI GRANDEE

Cea mai bine vândută colecție Hot Spring®, colecția Highlife®, cuprinde 8 căzi cu hidromasaj printre care și modelul Grandee®. Proiectate pentru maximum de rafinament, ușurință în utilizare, fiabilitate și eficiență energetică, aceste spa-uri cu hidromasaj sunt dotate cu cele mai importante inovații Hot Spring® pentru a oferi o experiență de neegalat.

 

Specificatii produs

Specificatii produs

Număr locuri
7
Dimensiuni
8'4" x 7'7" x 38"
2.54m x 2.31m x .97m
Capacitate apă
450 gallons/1,700 liters
Greutate
1,060 lbs./480 kg dry
6,040 lbs./2,740 kg filled*
Număr de jeturi
43 (oțel inoxidabil)
Tipuri de jeturi
2 Moto-Massage® DX (2)
2 SoothingStream®
3 JetStream®
2 Rotary Hydromassage
2 Directional Hydromassage
30 Directional Precision®
Sistem de iluminare
Luminescence® multi-color cu patru zone de iluminare
Cascadă
BellaFontana® cu 3 arce de apă iluminate
Sistem de control
IQ® 2020 cu panou de control wireless și ecran touch screen, 230V/20amp, 50Hz - monofazic
Încălzitor
No-Fault®, 1500W/230V
Pompa 1 pentru jeturi
Wavemaster® 9000; 1 viteză, 2.5 CP în mod continuu, 5.2 CP putere maximă
Pompa 2 pentru jeturi
Wavemaster® 9200; 2 viteze, 2.5 CP în mod continuu, 5.2 CP putere maximă
Pompa de circulare
SilentFlo® 5000 - asigură o filtrare silențioasă și continuă
Opțiuni tratament apă
Sistemul ACE® Salt Water Sanitizing System pe bază de sare
sau Sistemul EverFresh® System pe bază de oxigen activ și cartuș de argint Ag+
Suprafață de filtrare
30 m2, filtre Tri-X® care pot fi curățate și reutilizate, filtrare 100% fără bypass
Capac termoizolant
Miez din spumă poliuretanică cu densitatea de 32 kg/m3 îmbrăcat în vinilin
Culori capac termoizolant
Caramel
Chocolate
Slate
Evergreen
Sisteme multimedia (opțional)
Wireless TV
Sistem audio wireless + Bluetooth
Subwoofer
Ridicătoare de capace (opțional)
CoverCradle II®, CoverCradle®, Lift ‘n Glide®, UpRite®,
sau Foldaway® automatizat, cu brațe din carbon
Trepte de acces (opțional)
Everwood® HD
NXT
Polymer

*Include apa și 7 adulți cu greutatea de 80kg fiecare

ACCESORII

Sistemul ACE® pe bază de sare creează automat cinci agenți de curățare puternici care mențin apa din hidromasaj curată și proaspătă pentru mai mult timp fără a fi nevoie de chimicale puternice. Un sistem pe bază de sare este minunat pentru pielea ta, iar mirosul de clor nu există.

 

În cazul în care ești des plecat de acasă sau spa-ul tău cu hidromasaj este instalat la o casă de vacanță, sistemul inovativ de monitorizare Connextion® va asigura liniște și control total. Vei putea controla toate funcțiile de pe telefon, tabletă sau PC/laptop.

Un pordus unic pe piață - ridicătorul de capac Foldaway special conceput pentru spa-urile cu hidromasaj Hot Spring®. Ridicătorul minimalist este realizat din carbon și este automatizat. Acesta va îndepărta capacul termoizolant fără nici un efort din partea ta. În plus, vei duce experiența spa-urilor cu hidromasaj la un alt nivel.

Fie că dorești să redai muzică direct de pe telefonul tău prin boxele spa-ului cu hidromasaj sau dorești să vezi un film pe TV-ul de lângă spa, există un sistem de divertisment care să îmbunătățească experiența ta atunci când ești în spa.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!