SHOP Limelight Gleam

SPA-UL CU HIDROMASAJ GLEAM DE 8 PERSOANE

Relaxează-te alături de cei dragi.

MAI MULT SPAȚIU DE RELAXARE

Proiectat pentru a acomoda confortabil până la 8 persoane, modelul Gleam creează un spațiu în care puteți să vă relaxați și să comunicați cu prietenii și familia. Pe lângă stilul modern și jeturile de ultimă oră care furnizează un masaj relaxant, spa-ul Gleam asigură o ambianță liniștitoare cu ajutorul iluminatului multicolor exterior și a fântânii iluminate Vidro®.

Cabinet

Shell

SISTEMUL DE JETURI PENTRU HIDROMASAJ

Spa-ul cu hidromasaj Gleam este dotat cu un sistem compus din 73 de jeturi pentru hidromasaj special dezvoltate pentru a elibera tensiunea din zone targetate precum spatele, zona cervicală, umeri sau gambe.

+ + + + + + + + + +

În acest video poți vizualiza toate jeturile care echipează spa-ul cu hidromasaj Gleam.

Hot Spring a revoluționat industria spa-urilor cu hidromasaj realizând acest inedit jet mobil/basculabil care circulă în sus și în jos pe întreaga lungime a spatelui.

Aceste jeturi mari oferă un hidromasaj larg, robust pentru a elibera tensiunea din zone mari ale spatelui, din umeri, gambe și zona lombară.

Aceste jeturi rotative de dimensiuni medii targetează picioarele, umerii și spatele. Ele pot fi reglate pentru a furniza un flux de apă direct-drept sau unul rotativ.

Acest grup puternic de jeturi Precision® lucrează împreună pentru a elibera tensiunea din zona lombară și mediană a spatelui, din zona cervicală și din tălpile picioarelor.

LIMELIGHT ȘI GLEAM

Combinând stilul contemporan cu performanțele excepționale, colecția Hot Spring Limelight creează o ambianță relaxantă cu ajutorul luminilor multicolore și a jeturilor puternice. Fiecare model, inclusiv Gleam, este proiectat pentru a te ajuta să te simți relaxat, întinerit și sa te bucuri de cel mai bun hidromasaj.

 

Specificatii produs

Specificatii produs

Număr locuri
8 adulți
Dimensiuni
2.31m x 2.79m x 0.97m
Capacitate apă
1.925 litri
Greutate
575 kg gol, 3.140 kg plin*
Număr de jeturi
73 (oțel inoxidabil)
Tipuri de jeturi
1 Moto-Massage® DX (2)
4 Combination XL
9 Combination
58 Directional Precision®
Sistem de iluminare
Raio® - 39 de puncte multicolore de iluminare și iluminat multicolor exterior cu temporizator
Cascadă
Vidro® cu o linie de apă iluminată
Sistem de control
IQ® 2020 230V/25amp + 16amp, 50Hz, două faze (sistem și pompe L1, încălzitor L2)
Încălzitor
No-Fault®, 1500W/230V
Pompa 1 pentru jeturi
3 pompe pentru hidromasaj
1 pompă Wavemaster® 9200; 2 viteze, 2.5 CP în mod continuu, 5.2 CP putere maximă
Pompa 2 pentru jeturi
2 pompe Wavemaster® 9000; 1 viteză, 2.5 CP în mod continuu, 5.2 CP putere maximă
Pompa de circulare
SilentFlo® 5000 - asigură o filtrare silențioasă și continuă
Opțiuni tratament apă
Sistemul ACE® Salt Water Sanitizing System pe bază de sare
sau Sistemul EverFresh® System pe bază de oxigen activ și cartuș de argint Ag+ (SISTEME OPȚIONALE)
Suprafață de filtrare
Filtru cu suprafața de filtrare de 10 metri pătrați
Capac termoizolant
Miez din spumă poliuretanică cu densitatea de 32 kg/m3
Culori capac termoizolant
Ash
Chestnut
Caramel
Evergreen
Sisteme multimedia (opțional)
Wireless TV
Sistem audio wireless + Bluetooth
Subwoofer
Ridicătoare de capace (opțional)
CoverCradle II®, CoverCradle®, Lift ‘n Glide®, UpRite®,
sau Foldaway® automatizat, cu brațe din carbon
Trepte de acces (opțional)
Everwood® HD
NXT
Polymer

*Include apa și 8 adulți cu greutatea de 80kg fiecare

ACCESORII

Sistemul ACE® pe bază de sare creează automat cinci agenți de curățare puternici care mențin apa din hidromasaj curată și proaspătă pentru mai mult timp fără a fi nevoie de chimicale puternice. Un sistem pe bază de sare este minunat pentru pielea ta, iar mirosul de clor nu există.

 

Ridicătoarele de capac facilitează îndepărtarea capacului de pe cada cu hidromasaj. În funcție de dimensiunile spa-ului cu hidromasaj, această operațiune poate necesita prezența a două persoane, în lipsa unui ridicător. De asemenea acesta ajută și la prelungirea vieții capacului reducând uzura.

Cu ajutorul treptelor vei accesa spa-ul cu hidromasaj foarte ușor. Poți alege din cele cinci game de trepte (Polymer, NXT, Everwood® HD, 32” Everwood® și Spastone®), iar culorile se asortează cu cabinetul căzii tale cu hidromasaj.

Fie că dorești să redai muzică direct de pe telefonul tău prin boxele spa-ului cu hidromasaj sau dorești să vezi un film pe TV-ul de lângă spa, există un sistem de divertisment care să îmbunătățească experiența ta atunci când ești în spa.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!