SHOP Highlife

COLECȚIA HIGHLIFE 2019

Design, lux și inginerie de top combinate pentru a oferi experiența spa supremă

DIFERENȚA HIGHLIFE

Colecția Highlife® este rezultatul celor 40 de ani de inovație a liderului industriei spa, Hot Spring Spas® USA.

Fiecare spa cu hidromasaj din colecția Highlife® îți oferă dotări care asigură o experiență spa de neuitat, zi de zi, pentru mulți ani de utilizare. Aceasta este linia de produse Hot Spring® cel mai bine vândută la nivel mondial, oferind jeturi inovative, cea mai performantă filtrare și tratare a apei, și foarte important, o eficiență energetică maximă - pentru un consum de energie minim. Eficiența energetică a spa-urilor cu hidromasaj din colecția Highlife® nu o veți întâlni în altă parte.

Sunt disponibile nouă modele de căzi cu hidromasaj și numeroase combinații de culori, astfel vei găsi cu siguranță un model care să se potrivească spațiului disponibil și stilului tău.

 

CARACTERISTICI HIGHLIFE 2019

Masaj unic

Jetul mobil Moto Massage DX furnizează două fluxuri puternice de apă caldă care circulă în sus și în jos, pe întreaga lungime a spatelui.

Panou de control wireless

Ajustează funcțiile spa-ului cu hidromasaj, funcții precum: jet-urile, iluminatul sau muzica, atunci când ești în apă sau la o distanță de pâna la 10 m față de spa.

Filtrare de excepție

Filtrarea fără bypass și filtrele Tri-X cu suprafață de filtrare mare, însă compatibilă cu puterea pompelor, asigură faptul că 100% din apă va trece prin filtre 100% din timp, chiar și atunci când jet-urile sunt pornite. În plus, aceste filtre pot fi spălate și reutilizate.

Eficiență energetică

Izolația, formată din multiple straturi de spumă poliuretanică de diferite densități, menține caldura, făcând astfel căzile cu hidromasaj Hot Spring din colecția Highlife cele mai eficiente spa-uri cu hidromasaj pe care le puteți deține.

COMPARĂ CARACTERISTICILE COLECȚIILOR HOT SPRING® SPAS

Vezi cum se diferențiază colecția de căzi cu hidromasaj Highlife® față de celelalte colecții Hot Spring®.

 

DIFERENȚA ESTE ÎN DETALII


Cu ajutorul tehnologiei de ultimă oră au fost realizate următoarele caracteristici:

+ + + + +

Exploreaza:

Efect vizual inedit - cada de acril curge peste marginea spa-ului cu hidromasaj și se unește cu colțul, creând design-ul tipic Highlife.

Transformă fiecare seară într-o experiență specială. Spa-ul cu hidromasaj Highlife va fi atracția curții tale cu ajutorul iluminării exterioare cu LED multicolor.

Detaliu funcțional - cele două leduri (verde și albastru) îți vor indica momentul când apa din cada cu hidromasaj a ajuns la temperatura setată.

Construit pentru mulți ani de utilizare - structura polimerică a spa-ului cu hidromasaj  Highlife conferă rigiditate și face posibil design-ul inedit cu efect de plutire a spa-ului cu hidromasaj.

Inovație care economisește energie - baza căzilor cu hidromasaj Highlife este proiectată pentru a asigura un contact minim cu solul, transferul de căldură dintre jacuzzi și solul rece fiind minim.

 

VEZI SPA-URILE CU HIDROMASAJ DIN COLECȚIA HIGHLIFE®

Grandee

254 x 231 x 97 cm | 1.700 L

Vezi modelul

Envoy

2.36m x 2.31m x 0.97m | 1.475 litri

Vezi modelul

Aria

2.20m x 2.20m x 0.91m | 1.225 litri

Vezi modelul

Vanguard

2.20m x 2.20m x 0.91m | 1.275 litri

Vezi modelul

Sovereign

2.03m x 2.36m x 0.84m | 1.200 litri

Vezi modelul

Triumph

2.36m x 1.88m x 0.84m | 1.275 litri

Vezi modelul

Prodigy

1.98m x 2.13m x 0.84m | 1.100 litri

Vezi modelul

Jetsetter

2.13m x 1.65m x 0.74m | 750 litri

Vezi modelul

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!