Cum decizi ce cadă cu hidromasaj să achiziționezi?

30/03/2018

Ai terminat documentarea, cunoști beneficiile și ești nerăbdător să te bucuri de avantajele spa-ului tău. Acum că ai hotărât să investești într-un spa cu hidromasaj, cum decizi ce model să achiziționezi? Factorii de mai jos te pot ajuta în luarea deciziei:


Prețul

Prețul unui spa cu hidromasaj poate varia de la câteva sute de euro pentru un model gonflabil pe care îl găsești într-un magazin de bricolaj, la peste 20.000 euro pentru un model de 7-8 persoane cu peste 70 de jeturi. Prețul celor mai multe spa-uri pentru uz personal se găsește între aceste valori. Înainte de o asemenea investiție, este bine să evaluezi bugetul alocat. Dispui de suma necesară sau vei plăti prin finanțare? Când compari prețuri, nu uita să iei în considerare dacă livrarea și instalarea sunt incluse și ce costuri de exploatare vei avea. De exemplu, un spa cu hidromasaj foarte accesibil, care este slab izolat, va fi mult mai costisitor pe perioada de utilizare, din cauza consumului crescut de curent, comparativ cu un spa cu hidromasaj bine izolat, care necesită un consum minim de energie electrică pentru menținerea temperaturii apei.

"Un spa cu hidromasaj bine izolat va economisi bani de-a lungul timpului"

Familia

Câți membri are familia ta? Majoritatea producătorilor de spa-uri au modele de 2-3 persoane, 5-6 persoane sau de 7-8 persoane, acestea fiind mărimile standard. Prin urmare, ia în considerare mărimea familiei tale și numărul de persoane care vor folosi spa-ul în mod regulat.

jacuzzi hotspring pulse alpine white cuplu

Oportunitatea de a-ți invita prietenii

Spa-ul este un loc propice pentru socializare cu prietenii sau familia. Mulți proprietari folosesc cada cu hidromasaj atunci când au evenimente speciale, sau când au invitați la sfârșit de săptămână. Dacă plănuiești să te bucuri de cada cu hidromasaj împreună cu prietenii și musafirii, atunci este bine să achiziționezi un model cu mai multe locuri. Dacă dorești să utilizezi spa-ul doar cu familia, atunci un model mai mic se va potrivi mai bine nevoilor tale.

Spațiul alocat

Cât spațiu ai pentru minipiscina cu hidromasaj? Măsoară spațiul destinat spa-ului înainte să mergi într-un showroom; astfel, dacă dispui de un spațiu generos te poți bucura de o cadă cu hidromasaj mai mare, iar în caz contrar, sunt și spa-uri mai mici care se potrivesc spațiilor mai restrânse.

Jacuzzi hotspring penthouse

Eficiența energetică

Nimeni nu își dorește un spa care să crească foarte mult consumul de curent electric. Cele mai bune spa-uri sunt foarte bine izolate și vor avea costuri reduse de folosire. Costurile de exploatare vor varia în funcție de modelul ales, de temperatura setată, de cât de des îl folosești, de costul energiei electrice din zona în care locuiești și de media anuală a temperaturii. Cu cât clima este mai rece în zona ta, cu atât este mai important să cumperi un spa cu hidromasaj bine izolat și eficient din punct de vedere energetic.

"Un spa cu hidromasaj eficient energetic este cea mai bună alegere pentru zonele reci."

 Jacuzzi hotspring limelight zapada

Calitatea și reputația brand-ului

Un spa cu hidromasaj este o investiție majoră, prin urmare este bine să alegi un brand care are o reputație bună pentru calitatea produselor sale. Citește recenzii de pe site-ul producătorului pentru a vedea părerile altor clienți cu privire la investiția lor. Cele mai bune companii păstrează legătura cu clienții lor.

Experiența și seriozitatea dealer-ului

Pe lângă verificarea brand-ului și a calității sale, ar trebui să alegi un dealer care deține multe cunoștințe cu privire la produsele sale. Dacă acesta nu poate să îți răspundă la toate întrebările sau nu poate să îți pună la dispoziție recenzii ale clineților mai vechi, atunci ar trebui evitat. Încearcă să cumperi de la un dealer local care poate să răspundă la orice întrebare, să ofere service și eventual să ofere o testare a căzii cu hidromasaj la showroom.

Asistență după vânzare

Cumpără de la un dealer care își cunoaște foarte bine produsul și poate să ofere serviciu clienți înainte și după vânzare. Cei mai buni dealeri oferă consultanță la tine acasă, transport, instalare și asistență rapidă după vânzare.


Alege cada cu hidromasaj potrivită pentru tine și familia ta.

Poți începe prin a arunca o privire în secțiunea noastră "Shop" >

sau

poți lua legătura cu noi și îți vom oferi toate informațiile de care ai nevoie >

 

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!