Idei de amenajare a zonei destinate spa-ului cu hidromasaj Hot Spring

23/02/2018

Când introduci o cadă cu hidromasaj în viața ta, aceasta devine mai mult decât un simplu spațiu de relaxare. Cada cu hidromasaj va fi un element de design al casei, astfel, are sens să investești timp și enegie în amenjarea zonei destinate aceastuia. Te poți decide între o amenajare minimalistă sau una mai elaborată, sau chiar poți opta să adaugi elemente treptat de-a lungul timpului.

Amenajare hidromasaj Hot Spring

OPȚIUNI ÎN AMENAJAREA SPAȚIULUI DESTINAT SPA-ULUI CU HIDROMASAJ DE EXTERIOR

În cazul în care nu te poți decide cum vei amenaja zona spa, un expert Hot Spring România te poate ajuta, vizitând locația destinată spa-ului și oferindu-ți toate informațiile și sugestiile de care ai nevoie. Cu ajutorul peisagiștilor și designerilor cu care colaborăm, poți fi sigur că vei obține o amenajare coerentă, care se va integra perfect cu restul gradinii și casei.

În funcție de prioritățile tale poți să adaugi elemente de amenajare care sporesc intimitatea, elemente care completează estetica grădinii sau elemente care intensifică atmosfera de relaxare.

IDEI DE AMENAJĂRI CARE SPORESC INTIMITATEA ZONEI SPA

O idee simplă pentru a face spa-ul cu hidromasaj parte integrantă din casa ta, este să îl înconjori cu plante mari, colorate, vibrante. Astfel, vei realiza practic o încăpere privată în grădina ta. Alegând plante mari, copăcei sau arbuști suficient de înalți și de deși va rezulta un loc intim, privat. În imaginea de mai jos este prezentată o instalare efectuată de Hot Spring România la Oradea. Amplasamentul spa-ului Hot Spring Sovereign și arbuștii din grădină creează sentimentul de intimitate. 

Amenajare hidromasaj Hot Spring

Plantele împreună cu elemente de decor pentru grădină pot forma o zonă de intimitate pentru spa-ul tău. Dacă preferi ceva minimalist atunci poți folosi plante în completarea unei structuri precum o pergolă, un foișor sau o zonă placată cu decking. Ai opțiunea de a atârna coșuri cu flori în foișor sau poți folosi plante cățărătoare care asigură umbră și intimitate.

Având în vedere faptul că vei folosi cada cu hidromasaj pe toată durata anului, amenajarea zonei unde îl vei amplasa este importantă, deoarece și într-o zi răcoroasă de iarnă, te vei bucura de aerul curat de afară, relaxându-te în apa fierbinte din spa.

Amenajare hidromasaj Hot Spring

Chiar și în cazul cartierelor cu case apropiate una de cealaltă, cu ajutorul arbuștilor, a plantelor decorative sau a unui gard format din bambuși, poți să realizezi cu ușurință o oază de relaxare ferită de privirile curioșilor. Ridicătoarele de capac Hot Spring îți oferă intimitate și în cazul instalărilor pe terase sau penthouse-uri.

 Amenajare hidromasaj Hot Spring

Odată ce te-ai decis pe locul unde dorești să instaleză spa-ul, poți să îți imaginezi cum s-ar integra acesta în grădina ta. În cazul în care ai deja o amenjare pe care nu dorești să o alterezi, atunci ar fi indicat să vezi cum s-ar integra diferite modele de spa-uri cu hidromasaj în locul respectiv.

Cada cu hidromasaj în sine poate fi configurată astfel încât să completeze peisajul. Culoarea, textura și materialele exterioare sunt personalizabile. Un reprezentant Hot Spring România te va consilia în alegerea modelului si a combinațiilor de culori potrivite pentru integrarea perfectă a căzii cu hidromasaj Hot Spring Spas în ambientul de acasă.

IDEI DE AMENAJĂRI CARE ACCENTUEAZĂ AMBIANȚA DIN ZONA SPA-ULUI

Amenajarea zonei destinate spa-ului nu trebuie să se limiteze doar la utilizarea plantelor. Se pot introduce elemente din piatră naturală sau alte materiale de acest gen. De asemenea, o iluminare vibrantă va crea o atmosferă perfectă mai ales atunci când folosești cada cu hidromasaj după apus. Flori cu miros puternic precum lavanda sau rozmarinul aduc un plus senzorial experienței de relaxare.

Amenajare hidromasaj Hot Spring

Dacă dorești ca spa-ul să fie un loc de socializare sau de distracție poți să îmbunătățești această experință printr-o amenjare potrivită, cu mult spațiu de mișcare în jurul spa-ului, cu băncuțe sau locuri unde îi poți aduna pe cei dragi, într-o atmosferă cât mai primitoare și confortabilă.

Amenajare hidromasaj Hot Spring

CUM DEMAREZI NOUL TĂU PROIECT DE AMENAJARE A ZONEI SPA?

Chiar dacă ai o amenjare existentă sau dorești să creezi ceva de la zero, nu este nevoie să găsești de unul singur soluțiile pentru o amenajare de excepție.

Ia legătura cu noi și te vom îndruma și îți vom trimite ghidul nostru pentru amenajarea zonei spa-ului cu hidromasaj în format pdf. Acest ghid util de planificare conține o mulțime de idei și este locul perfect de unde poți să începi.

Te vom ajuta să înțelegi diferețele dintre modele de căzi cu hidromasaj Hot Spring Spas și opțiunile cu care pot fi dotate, îți vom sugera cum să alegi locul perfect pentru instalare și cum să amenajezi zona din jurul spa-ului. De asemenea, putem să realizăm randări / vizualizări 3D pentru a-ți face o idee clară despre cum va arăta zona ta destinată jacuzzi-ului.

Ia legătura cu noi >

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!