SISTEME DE JETURI REVOLUȚIONARE

Jeturile care echipează căzile cu hidromasaj de exterior Hot Spring Spas sunt inovative, patentate și proiectate în strânsă colaborare cu medici și terapeuți. Astfel, un spa cu hidromasaj Hot Spring îți va oferi cel mai bun masaj posibil, de fiecare dată când folosești spa-ul tău Hot Spring. Fiecare jet furnizează un flux puternic de apă, a cărui tărie poate fi reglată după bunul tău plac. În această imagine este prezentat jetul revoluționar Moto Massage DX.

SISTEME DE JETURI REVOLUȚIONARE

JETUL SOOTHINGSTREAM®

Acest jet unic are 12 orificii prin care puternicul jet de apă este dispersat, eliberând tensiunea din umeri și din partea superioară a spatelui.

JETUL JETSTREAM®

Fiind unul dintre cele mai puternice jeturi disponibile, jetul Jetstream produce un flux de apă suficient de puternic pentru a elibera tensiunea din tălpile picioarelor și din zone dureroase ale spatelui.  

JETUL ROTARY HYDROMASSAGE

Aceste jeturi rotative creează un flux puternic și rotativ de apă, asigurând un masaj profund care tratează zone targetate fără a crea disconfort.

JETUL DIRECȚIONAL HYDROMASSAGE

Aceste jeturi pot fi reglate pentru a direcționa fluxul de apă exact spre zona în care ai nevoie.

JETURILE ROTATIVE PRECISION

Acţionând precum degetele unui maseur profesionist, duzele rotative ale acestui jet ţintesc zone delicate cum ar fi încheieturile mâinilor tale.

JETURILE PRECISION®

Acest grup puternic de jeturi Directional Precision® lucrează împreună pentru a elibera tensiunea atât din zona lombară și mediană a spatelui cât și din zona cervicală.

JETUL HYDROSTREAM

Pentru a elibera tensiunea din spate și mușchi, jeturile HydroStream furnizează un flux puternic și constant de apă.

JETUL MOTO-MASSAGE® DX

Hot Spring a revoluționat industria spa-urilor cu hidromasaj realizând acest inedit jet mobil/basculabil care circulă în sus și în jos pe întreaga lungime a spatelui.

JETURILE COMBINATION XL

Aceste jeturi mari oferă un hidromasaj larg, robust pentru a elibera tensiunea din zone mari ale spatelui, din umeri, gambe și zona lombară.

JETURILE COMBINATION

Aceste jeturi rotative de dimensiuni medii targetează picioarele, umerii și spatele. Ele pot fi reglate pentru a furniza un flux de apă direct-drept sau unul rotativ.

JETURILE QUARTET®

Aceste patru jeturi direcționale funcționează armonios împreună pentru a dizolva tensiunea din zona cervicală și umeri.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!