Oferte speciale pentru căzi cu hidromasaj. Pe această pagină vei găsi oferte speciale pentru jacuzzi-uri / minipiscine cu hidromasaj Hot Spring Spas USA și Freeflow Spas USA aflate în stoc în showroom-urile noastre din România.

HOT SPRING JETSETTER NXT, 3 persoane - COLECȚIA HIGHLIFE NXT
OFERTA SPECIALĂ - DISCOUNT 30%

Acest jacuzzi foarte special a fost proiectat pentru a furniza experiența spa-urilor cu hidromasaj Hot Spring® din colecția Highlife NXT într-un pachet compact. Făcând parte din această colecție, spa-ul Jetsetter NXT oferă cea mai bună eficiență energetică și este disponibil opțional cu sistemul automatizat de întreținere a apei ACE salt water. În plus, această versiune mai adâncă a spa-ului Jetsetter din colecția Highlife, oferă mai multe jeturi, mai multă putere și include atât panoul de control wireless pentru mai mult confort cât și filtrele reutilizabile Tri-X.

HOT SPRING FLAIR, 6 persoane - COLECȚIA LIMELIGHT
OFERTA SPECIALĂ - DISCOUNT 22%

Proiectat pentru a oferi un hidromasaj viguros și pentru a asigura un confort maxim, jacuzzi-ul Flair este spațiul perfect pentru o deconectare totală de la cotidian. Relaxează-te în apa fierbinte alături de familie și prieteni, eliberează tensiunea din mușchi și încheieturi cu ajutorul celor 43 de jeturi și bucurați-vă împreună de ambianța creată de sistemul de iluminare Raio®.

HOT SPRING PROPEL, 5 persoane - COLECȚIA HOT SPOT
OFERTA SPECIALĂ - DISCOUNT 22%

Jacuzzi-ul Propel oferă un confort excelent cu ajutorul celor două șezlonguri, 5 locuri în total și 23 de jeturi puternice amplasate astfel încât să ofere un masaj targetat și diferit pe fiecare loc. Acest spa este izolat cu materialul FiberCor® și este dotat cu încălzitorul NoFault® heater. Ambianța este întreținută de iluminarea multicoloră cu LED și cu intensitate reglabilă.

HOT SPRING SX, 3 persoane - COLECȚIA HOT SPOT
OFERTA SPECIALĂ - DISCOUNT 20% - MOMENTAN INDISPONIBIL

Modelul SX de 3 persoane este dotat cu jetul patentat Moto-Massage® și cu toate caracteristicile tehnice regăsite în spa-urile Hot Spring de dimensiuni mai mari. Încălzitorul No-Fault® și izolația FiberCor® mențin apa la temperatura setată de tine și cresc eficiența energetică a spa-ului SX.

FREEFLOW SPAS USA - model EXCURSION, 5 persoane
OFERTA SPECIALĂ - DISCOUNT 20% - MOMENTAN INDISPONIBIL

Produs în SUA, în aceeași fabrică precum jacuzzi-urile Hot Spring, modelul Excursion de 5 persoane este dotat cu un șezlong pentru maxim de confort. Suportul de gheață îl face perfect pentru petreceri și timp de calitate petrecut alături de prieteni și familie. Masajul puternic te va face să te simți ca nou. Tehnologia Plug-N-Play îți permite să alimentezi acest jacuzzi de exterior de la orice priză 220V din apropiere.

 

FREEFLOW SPAS USA - model MINI, 2 persoane
OFERTA SPECIALĂ - DISCOUNT 20% - MOMENTAN INDISPONIBIL

Produs în SUA, în aceeași fabrică precum jacuzzi-urile Hot Spring, modelul Mini de 2 persoane încape cu ușurință pe un balcon sau pe o terasă, indiferent că este vorba despre o casă sau un apartament. Poți astfel să îți transformi spațiul într-o oază de relaxare. Bucură-te de șezlongul confortabil și de cele 10 jeturi amplasate strategic. Tehnologia Plug-N-Play îți permite să alimentezi acest jacuzzi de exterior de la orice priză 220V din apropiere.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante jacuzzi-uri.

Obține o ofertă de preț – rapid și simplu. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!