Îngrijirea apei

Orice spa are nevoie de un sistem de curățare a apei. Când alegi un spa cu hidromasaj Hot Spring ai trei opțiuni foarte bune. De la sistemul automatizat ACE® până la soluțiile Freshwater® îmbuteliate, suntem siguri că avem opțiunea care va funcționa cel mai bine pentru tine și pentru stilul tău de viață.

 

SISTEMUL AUTOMATIZAT FRESHWATER SALT SYSTEM

Sistemul ACE® pe bază de sare creează automat cinci agenți de curățare puternici care mențin apa din hidromasaj curată și proaspătă pentru mai mult timp fără a fi nevoie de chimicale puternice. Un sistem pe bază de sare este minunat pentru pielea ta, iar mirosul de clor nu există.

 

SISTEMUL DE TRATARE A APEI EVERFRESH®

Sistemul de tratare a apei din spa-ul cu hidromasaj, EverFresh® folosește o combinație de ozon, ioni de argint și oxigen activ pentru a crea o apă cristalină cu un nivel scăzut de clor. Oxigenul activ se dizolvă repede, este eficient și în același timp potrivit pentru persoanele cu piele sensibilă.

SISTEME TRADIȚIONALE PENTRU CURĂȚAREA APEI

Fiecare spa necesită un sistem de tratare a apei, indiferent care va fi opțiunea aleasă de tine. Pentru cei care preferă soluțiile tradiționale, oferim soluții de cea mai bună calitate (clor, brom, oxigen activ, spa shock etc.). Orice variantă vei alege, fie că este vorba despre ACE, Everfresh sau sistemul tradițional, nu vei da greși și te vom consilia în alegerea sistemului perfect pentru tine.

Accesorii pentru cada cu hidromasaj

 

SISTEMUL DE MONITORIZARE DISTANTĂ CONNEXTION®

În cazul în care ești des plecat de acasă sau spa-ul tău cu hidromasaj este instalat la o casă de vacanță, sistemul inovativ de monitorizare Connextion® va asigura liniște și control total. Vei putea controla toate funcțiile de pe telefon, tabletă sau PC/laptop.

RIDICĂTOARE DE CAPAC

Ridicătoarele de capac facilitează îndepărtarea capacului de pe cada cu hidromasaj. În funcție de dimensiunile spa-ului cu hidromasaj, această operațiune poate necesita prezența a două persoane, în lipsa unui ridicător. De asemenea acesta ajută și la prelungirea vieții capacului reducând uzura.

TREPTE DE ACCES

Cu ajutorul treptelor vei accesa spa-ul cu hidromasaj foarte ușor. Poți alege din cele cinci game de trepte (Polymer, NXT, Everwood® HD, 32” Everwood® și Spastone®), iar culorile se asortează cu cabinetul căzii tale cu hidromasaj.

Opționale pentru a upgrada experiența hidromasajului

SISTEME MULTIMEDIA

Fie că dorești să redai muzică direct de pe telefonul tău prin boxele spa-ului cu hidromasaj sau dorești să vezi un film pe TV-ul de lângă spa, există un sistem de divertisment care să îmbunătățească experiența ta atunci când ești în spa.

UMBRELE, BALUSTRADE ȘI ALTE ACCESORII LATERALE

Îmbunătățește experiența ta din spa cu aceste produse concepute special pentru cada ta cu hidromasaj: umbrele pentru spa, balustrade, supporturi de prosoape,sisteme de iluminare sau perne.

COOLZONE

Cu sistemul CoolZone®, poți să răcești sau să încălzești apa din cada cu hidromasaj - opțiune care nu este disponibilă la majoritatea spa-urilor cu hidromasaj.

AROME PENTRU HIDROMASAJ

Alege din produsele noastre special concepute pentru aromaterapie. Transformă o sesiune de spa cu hidromasaj într-o experiență de neuitat cu ajutorul aromelor care se dizolvă în apa caldă a căzii și nu creează peliculă uleioasă sau spumă. Poți alege esențe de eucalipt, mentă, fructe, lavandă și multe altele.

RIDICĂTOR DE CAPAC FOLDAWAY AUTOMATIZAT, DIN CARBON

Un pordus unic pe piață - ridicătorul de capac Foldaway special conceput pentru spa-urile cu hidromasaj Hot Spring®. Ridicătorul minimalist este realizat din carbon și este automatizat. Acesta va îndepărta capacul termoizolant fără nici un efort din partea ta. În plus, vei duce experiența spa-urilor cu hidromasaj la un alt nivel.

Întreținerea spa-ului cu hidromasaj

 

ÎNLOCUIREA CAPACULUI PENTRU CADA CU HIDROMASAJ

Capacele de spa cu hidromasaj sunt expuse la elementele naturii și este normal să se uzeze. Toate căzile cu hidromasaj Hot Spring® vin dotate cu capace termoizolante special concepute pentru a menține căldura apei și pentru a crește eficiența energetică. Când vine momentul să înlocuiești capacul spa-ului tău, îți vom putea oferi orice dimensiune și culoare de capac termoizolant Hot Spring®.

PRODUSE PENTRU ÎNTREȚINERE

Îți oferim produse originale Hot Spring® care te vor ajuta să întreții spa-ul tău cu hidromasaj în stare perfectă, incluzând filtre de schimb și inovații precum Vanishing Act sau prefiltrul CleanScreen.

PIESE DE SCHIMB ORIGINALE

Avem în stoc piese originale Hot Spring® și o echipă dedicată pentru mentenanță și service. Astfel indiferent de problemă, vei putea folosi spa-ul tău cu hidromasaj în cel mai scurt timp posibil. Sloganul "THE ABSOLUTE BEST HOT TUB OWNERSHIP EXPERIENCE®" este o prioritate pentru noi.

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!