DE CE HOT SPRING® SPAS?

Un spa cu hidromasaj oferă combinația ideală dintre masaj și apă caldă. Oferim un masaj unic, sisteme inovative de curățare a apei și caracteristici tehnice care mențin apa caldă și totodată, reduc costurile de funcționare. Într-un spa HotSpring® regasești experiența de zeci de ani de producție de spa-uri premium și de lux și atenția de neegalat pe care o oferim clienților noștri.

MASAJ RELAXANT


Designul căzilor cu hidromasaj de exterior Hot Spring® Spas este realizat astfel încât să ofere cea mai buna experiență a hidromasajului. Jeturile inovative și patentate sunt proiectate pentru anumite grupe de mușchi și asigură un flux puternic de apă care poate fi reglat la presiunea dorită de tine. În plus, sistemul SmartJet® reduce consumul de energie prin folosirea cantității optime de putere.

JETUL MOTO-MASSAGE® DX

Jetul patentat Moto-Massage® DX a revoluționat hidroterapia. Acest jet mobil furnizează două fluxuri puternice de apă caldă care circula în sus și în jos, pe întreaga lungime a spatelui. Acest hidromasaj unic este disponibil doar pe spa-urile Hot Spring și poate fi regăsit pe anumite modele.

BUCURĂ-TE DE O VARIETATE DE JETURI

JETUL SOOTHINGSTREAM®

Acest jet unic are 12 orificii prin care puternicul jet de apă este dispersat, eliberând tensiunea din umeri și din partea superioară a spatelui.

JETUL JETSTREAM®

Fiind unul dintre cele mai puternice jeturi disponibile, jetul Jetstream produce un flux de apă suficient de puternic pentru a elibera tensiunea din tălpile picioarelor și din zone dureroase ale spatelui.  

JETUL ROTARY HYDROMASSAGE

Aceste jeturi rotative creează un flux puternic și rotativ de apă, asigurând un masaj profund care tratează zone targetate fără a crea disconfort.

APA CURATA FĂRĂ BĂTĂI DE CAP


Apa curată ca lacrima este un element esențial pentru a avea o experiență de neuitat în spa-ul tău. De asemenea, suntem dedicați să îți oferim spa-uri cât mai ușor de utilizat. Sistemele Hot Spring de întreținere și de filtrare a apei te ajută să te bucuri de o apă curată ca lacrima cu minimum de efort.

  

  

ÎNGRIJIREA APEI
SISTEMUL ACE® SALT WATER

Acest sistem avansat de întreținere a apei este disponibil doar pe spa-urile cu hidromasaj Hot Spring. Sistemul ACE utilizează un electrod cu diamant pentru a crea cinci substanțe de curățare puternice și eficiente, menținând apa curată ca lacrima. Cu sistemul ACE, vei adăuga mai puține substanțe chimice îmbuteliate în apă și te vei bucura de o apă mai curată cu mai puține bătăi de cap.

FILTRAREA 100% FĂRĂ BYPASS
FILTRELE TRI-X®

Disponibil doar pe căzile cu hidromasaj de exterior Hot Spring Spas din colecțiile Highlife NXT și Highlife, acest sistem filtrează 100% din apă, 100% din timp, chiar și în momentul în care jeturile funcționeazala putere maximă. Iar cu filtrele mult mai durabile și eficiente, Tri-X, te vei bucura de o apa curată cu minime intervenții deoarece aceste filtre se pot curăța cu ajutorul mașinii de spălat vase sau a spălătorului cu presiune și se pot reutiliza.

EFICIENȚĂ ENERGETICĂ

Unul dintre scopurile Hot Spring Spas este acela de a dezvolta cele mai eficiente căzi cu hidromasaj de exterior. Un sistem complet, denumit Energy Smart®, reduce consumul de energie și te ajută să economisești bani. Poți să te relaxezi știind ca spa-ul tău cu hidromasaj Hot Spring este fierbinte și pregătit pentru utilizare, fără ca acest lucru să îți aducă facturi mari de curent.

SUPER EFICIENT ENERGETIC

Spa-urile cu hidromasaj de exterior din colecțiile Highlife NXT și Highlife sunt considerate super eficiente energetic datorită caracteristicilor avansate Energy Smart, care nu pot fi regăsite în nici o altă parte.

SILENT FLO®

Căzile cu hidromasaj de exterior din colecțiile Highlife NXT, Highlife și Limelight sunt dotate cu pompa de circulare SilentFlo 5000, care recirculă apa continuu și silențios, utilizând mai puțină energie decât un bec de 40 de wați.

FIBERCOR®

Spa-urile cu hidromasaj din colecțiile Limelight și Hot Spot sunt complet izolate cu materialul FiberCor, care are o densitate de 4 ori mai mare decât spuma poliuretanică normală, de 8kg/metru cub.

THE ABSOLUTE BEST HOT TUB
OWNERSHIP EXPERIENCE®

Poți conta pe experiența noastră și pe faptul că îți vom furniza o grijă de neegalat în timp ce te documentezi, cauți, cumperi și te bucuri de noul tău spa cu hidromasaj. Ne dedicăm să îți furnizăm cea mai buna experiență posibilă, atât în procesul de achiziție, cât și în deținerea si îngrijirea spa-ului tău cu hidromasaj.

 

Cu Hot Spring Spas poți conta pe o calitate a producției care asigură faptul că spa-ul tău cu hidromasaj va rezista în timp. Pe lânga service-ul asigurat de echipa noastră de profesioniști, fiecare cadă cu hidromasaj Hot Spring Spas vine însoțită de o garanție clară, asigurată de un producător de încredere. Brandul Hot Spring Spas vinde la nivel mondial mai multe spa-uri cu hidromasaj decât orice altă marcă din lume și se dedică în totalitate clienților și produselor de excepție oferite.Ia legătura cu noi

  • Distribuie

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!