BUCURĂ-TE DE O VARIETATE DE JETURI

JETUL SOOTHINGSTREAM®

Acest jet unic are 12 orificii prin care puternicul jet de apă este dispersat, eliberând tensiunea din umeri și din partea superioară a spatelui.

JETUL JETSTREAM®

Fiind unul dintre cele mai puternice jeturi disponibile, jetul Jetstream produce un flux de apă suficient de puternic pentru a elibera tensiunea din tălpile picioarelor și din zone dureroase ale spatelui.  

JETUL ROTARY HYDROMASSAGE

Aceste jeturi rotative creează un flux puternic și rotativ de apă, asigurând un masaj profund care tratează zone targetate fără a crea disconfort.

APA CURATA FĂRĂ BĂTĂI DE CAP


Apa curată ca lacrima este un element esențial pentru a avea o experiență de neuitat în spa-ul tău. De asemenea, suntem dedicați să îți oferim spa-uri cât mai ușor de utilizat. Sistemele Hot Spring de întreținere și de filtrare a apei te ajută să te bucuri de o apă curată ca lacrima cu minimum de efort.

  

    • Distribuie

Te vom ajuta să găsești cada cu hidromasaj perfectă pentru tine și pentru bugetul pe care dorești să îl aloci acestei investiții. Te așteptăm în showroom-urile noastre pentru a vedea și testa cele mai performante spa-uri cu hidromasaj.

Obține o ofertă de preț – rapid, simplu și fără nicio obligație. Completează formularul de mai jos, iar noi te vom contacta și îți vom furniza absolut toate informațiile de care ai nevoie.

*Campuri obligatorii
x

Atentie!